Новини

Вулична акція «Будь обережним на дорозі!»

Як запобігти дорожньо-транспортним подіям?  Адже дорогами нашого міста мчаться різні машини, вантажівки, автобуси. І з кожним роком їх стає все більше. Для того, щоб на дорогах було безпечно, весь автотранспорт підкоряється суворим законам вуличного руху. Знати й виконувати ці закони повинні і всі пішоходи.

З метою закріплення та активізування знань учнів Ліцею інформаційних технологій   про дорожній рух і правила безпечної поведінки на вулицях міста, працівниками центральної міської бібліотеки м. Олександрія 12 вересня була проведена вулична  акція «Будь обережним на дорозі!».

До акції долучилися інспектор з ювенальної превенції сектору превенцій Олександрійського  відділу поліції головного управління Національної поліції в Кіровоградській області старший лейтенант поліції Зраєнко О.М. спільно з патрульними працівниками, які гідно витримали «шквал» запитань, подарували незабутні емоції та чудовий настрій учням  5 класу ЛІТу.  

Хвиля позитиву пройняла серце кожного, хто прийняв участь у нашій акції.

«Мені дуже сподобалося спілкуватися з поліцейськими, – поділився враженнями учень заходу  11-річний  Кирил, – Я думав, що поліцейськими стають тільки відмінники, а виявилося, що навіть хорошисти можуть спробувати здати тести і вступити до лав поліції».

На завершення  акції діти отримали роздатковий матеріал, зокрема, пам’ятку з правил дорожнього руху та домашнє завдання – розповісти своїм меншим братикам та сестричкам про правила дорожнього руху.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!