Афіша

Презентація 3-ї книги із серії Пригоди Марка Шведа “Під чужим прапором в Олександрії

Запрошуємо всіх бажаючих на презентацію книг за участі авторки Лори Підгірної, яка відбудеться 10 жовтня о 15:00 в Центральній міській бібліотеці м.Олександрія вул.Григорія Усика, 41

В Україні збирає гіркі жнива Голодомор. Зелений Клин може стати головною опорою українців у боротьбі проти совєтської окупації, “аби тримати Москву у шаху”. А тим часом – Стара Європа у передчутті нового неминучого лиха, бо у недрах Веймарської республіки поволі зводиться на ноги Гітлеризм… Нові небезпечні випробування чекають і на Марка Шведа. Тепер, волею долі, він – спеціальний агент МІ-6 і разом із молодим британським журналістом Яном Флемінгом має виконати таємні, сповнені небезпеки місії у Харбіні й совєцькій Москві… Однак, і під чужим прапором Марко залишається лицарем Таємного Українського Легіону. Повернути вкрадену історію свого народу, розгадати таємницю свого роду і не загубити подароване йому долею кохання не просто, бо ворог той самий. Він так само жорстокий. Він усюди: на Далекому Сході, у Москві, і навіть у Лондоні.

Нові пригоди українського “Джеймса Бонда” – Марка Шведа, що розгортаються на історичному тлі 30-х, майстерно виписаному авторкою, Лорою Підгірною, вражають своєю реалістичністю і драматизмом.

Небезпеки, таємниці, кохання… А головне – українська історія, невивчені і незасвоєні уроки якої можуть відгукнутися для сучасників дуже болючими наслідками.

Вхід вільний!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!